We kregen (onder andere!) bruikbare spiegels voorgehouden

Bij ons bestond de wens om onze huwelijksdag te delen met een kleine groep mensen, ongedwongen in de natuur, met persoonlijke woorden, waarbij de nadruk zou komen te liggen op de ceremonie. We vonden het daarbij belangrijk dat tijdens de ceremonie persoonlijke woorden werden gesproken die echt over ons zouden gaan. Vooral bij Noortje bestond de angst dat bij een korte voorbereiding met een ‘standaard’ gemeenteambtenaar een clichétoespraak zou volgen, waarin niet de nuance hoorbaar was van de woorden die wij kiezen om de liefde voor elkaar te beschrijven.

En daar was Annegien! Annegien heeft ons meer gegeven dan alleen een prachtige toespraak.Annegien heeft rust en structuur gegeven in de aanloop naar onze huwelijksdag, op een heel ongedwongen manier (samen met ons) de regie genomen over hoe de ceremonie zou gaan verlopen, waarbij alle denkbare mogelijkheden de revue zijn gepasseerd en we zeer bruikbare tips kregen (waar we van te voren echt niet bij stil stonden: denk aan de richting waar je als bruidspaar naar kijkt of persoonlijke woorden van de getuigen).
Door de voorbereidende gesprekken, het ‘huiswerk’ en haar manier van vragen stellen, kregen wij bruikbare spiegels voorgehouden.
Annegien gaf het vertrouwen dat onze keuzes voor ons de juiste waren en onze woorden voor elkaar de juiste woorden waren. Daarbij wist ze ons op een hele fijne ongedwongen manier te sturen indien wij daar behoefte aan hadden en onzekerheden weg te nemen.

Zij heeft alle elementen en alles wat wij hebben besproken bij elkaar gebracht in de ceremonie, waardoor de ceremonie en haar toespraak op een onwijs mooie manier één geheel vormden, met een hele natuurlijke op- en afbouw. Alles kwam zo mooi samen tijdens de ceremonie. Het was echt ónze dag. Wij denken terug aan onze huwelijksdag die zich afspeelt als een film, ontspannen, onder een boom op de heide, met prachtige live muziek, onze dierbaarsten bij elkaar, voorzien van Annegien haar woorden die echt ons samenzijn en wie wij zijn omschreven.
Wij zijn Annegien enorm dankbaar voor haar begeleiding, haar ervaring, haar woorden en voor haar onmisbare bijdrage aan onze dag die niet beter had kunnen verlopen.

Noortje en Michiel, september 2019

Stel je vraag
Snel contact?
Ik ben benieuwd wat je vraag is!