Het kon echt niet beter!

Igor en ClaireDe ceremonie was voor ons het belangrijkste onderdeel van ons huwelijk. Wij hebben om deze reden lang nagedacht hoe we daar het beste invulling aan konden geven. We hadden de lat – voor wat voor ons dé perfecte ceremonie zou moeten zijn – nogal hoog gelegd.  We wilden een unieke en persoonlijke ceremonie met humor, warmte, diepgang en liefde. Om dit allemaal te kunnen bereiken was de keuze voor de ambtenaar het allerbelangrijkste. Deze verantwoordelijkheid geef je niet zomaar aan iemand. Via familie raakten we in contact met Annegien en na ons eerste kennismakingsgesprek, waren we meteen overtuigd. We hadden er alle vertrouwen in dat Annegien dé persoon was om onze wensen voor de invulling van onze ceremonie te bereiken.

Annegien heeft door haar manier van voorbereiden niet alleen onze relatie nog intenser gemaakt maar heeft er ook voor gezorgd dat we hebben nagedacht/keuzes hebben gemaakt waar we van tevoren niet aan gedacht hadden. Deze keuzes (zoals de belofte uitspreken, de keuze voor locaties, een strakke planning en het belang van muziek tijdens ceremonie) hebben ervoor gezorgd dat alle onderdelen bij elkaar pasten/warmte uitstraalden. Het werd echt een totaalplaatje dat klopte. Annegien legde onze lat nog hoger en het is bijna niet te geloven, maar echt alles kwam terug in onze ceremonie. We vonden onze ceremonie nog mooier en warmer dan we ooit hadden durven dromen.

En het mooiste was dat wij door de goede en gedegen voorbereiding op de dag zelf vol konden genieten van de ceremonie. Het was zo intens, uniek, persoonlijk, warm, liefdevol, met humor en diepgang. Alles liep op rolletjes en we hoefden ons nergens zorgen over te maken.

Het kon echt niet beter!

Igor en Claire

Stel je vraag
Snel contact?
Ik ben benieuwd wat je vraag is!