Spirituele reis

Lieve Annegien,
Wij hebben elkaar ontmoet en leren kennen in een verdrietige tijd, toen ons lieve schoonzusje overleed. Mede door jouw begeleiding hebben wij op een prachtige manier afscheid van haar kunnen nemen.
Bijna een jaar later vroeg Boris mij ten huwelijk en kwamen de plannen; uiteindelijk kozen we voor een bruiloft in juni 2010 in Italië. We dachten dat dat zou betekenen dat we jou niet konden vragen om de ceremonie te leiden, maar tot onze verbazing kon dat wèl!
Vervolgens hebben wij heel wat uren samen met jou, maar ook ieder voor zich, nagedacht over wat een huwelijk voor ons betekent en hoe de ceremonie eruit zou moeten zien. Sommige dingen waren snel duidelijk, andere kostten wat meer moeite, zoals het komen tot een belofte aan elkaar. Je bracht ons op ideeën en hielp ons met het vinden van de juiste invulling en verdieping, zonder kerkelijke inslag, maar wel met spiritualiteit.
Samen deelden we maanden een geheim, want niemand van onze familie en vrienden was op de hoogte van jouw inbreng en aanwezigheid in Italië. Jij was onze verrassing en hoewel er veel werd gediscussieerd over de huwelijksvoltrekking (de burgemeester van Castellabate, iemand van de ambassade), was niemand op het idee gekomen, dat jij speciaal voor ons naar Italië zou komen. Voor ons, maar zeker ook voor onze gasten, was jouw aanwezigheid geweldig. Je hebt de juiste snaar geraakt tijdens de ceremonie, door zeer persoonlijke elementen (ook uitspraken en ervaringen uit onze gesprekken) te combineren met de formelere delen van een huwelijk. We wilden een intieme en persoonlijke bruiloft, met een select gezelschap, waarbij een ontspannen sfeer centraal zou staan. Mede door jouw inbreng, door de locatie en door onze gasten zijn we daar volledig in geslaagd. Het was een prachtige ceremonie, de huwelijksdag en de dagen er omheen waren geweldig, sfeervol en relaxt. Wij hebben er weer een mooie herinnering bij!
Wij hebben deze ‘spirituele’ reis met jou als zeer bijzonder ervaren!
Nogmaals dank en veel liefs,

Mischa en Boris

Stel je vraag
Snel contact?
Ik ben benieuwd wat je vraag is!