Diepgang – aandacht – strakke regie

Als je Annegien eenmaal aan het werk hebt gezien, dan weet je dat als je zelf gaat trouwen je tenminste iemand moet vinden die dit werk net zo goed doet als zij. En hoewel wij inmiddels vele huwelijken hebben gevierd, hebben wij nog niemand meegemaakt die een dienst of ceremonie weet samen te stellen die het bruidspaar zo goed weerspiegelt en strak is in de uitvoering. Dus toen wij besloten te trouwen, hebben wij als een van de eerste dingen die wij deden Annegien gemaild om te vragen of zij beschikbaar was, en daar hebben wij geen moment spijt van gehad!
Er zijn drie punten die wij onderscheidend vinden aan Annegien haar aanpak: 1) diepgang in de ceremonie door de voorgesprekken; 2) aandacht voor de praktische kant van de ceremonie; 3) Haar goede voorbereiding en strakke regie betekent dat je op de dag zelf je je hier in ieder geval geen zorgen om hoeft te maken.liselotte-pieter
Om een persoonlijke ceremonie te kunnen maken, moet Annegien je wel eerst leren kennen. Zij doet dit door middel van een aantal voorgesprekken met huiswerk. Heel leuk om te doen, en ook leuk om los van elkaar onder woorden te brengen wat je belangrijk vindt voor de dag zelf, waarom je deze stap gaat zetten, en waarom met elkaar?
Naast de inhoudelijke invulling van de ceremonie, die zeker leidend is, weet Annegien maar wat goed dat de inhoud verloren kan gaan als de praktische zaken niet goed lopen. Hoe lang mag het liedje duren, wat komt eerst, wat komt laatst, beloften niet uit het hoofd maar van papier, het boekje en ga zo maar door. Annegien helpt je aan alles te denken.

Dit alles maakt dat op de dag zelf de ceremonie tot in de puntjes was voorbereid en wij de tijd en rust hadden om alles tot in detail te kunnen beleven. Wij lieten dus met een gerust hart op 21 december 2013 de regie van ons huwelijk aan haar over. Het resultaat? Een eindeloze stroom complimenten van onze vrienden en familie, maar bovenal voor ons de fantastische herinnering aan een hele persoonlijke, muzikale, serieuze en tegelijkertijd ook humorvolle ceremonie!
Lieve Annegien, heel veel dank hiervoor!

Piet & Lies

Stel je vraag
Snel contact?
Ik ben benieuwd wat je vraag is!