Trouwen mét Annegien, simpelweg subliem

Deze review hebben wij bewust wat later geschreven om te kijken of onze mening in de tijd zou veranderen. En is deze veranderd? Ja, onze mening dat de de keuze voor Annegien de juiste is geweest, is sterker geworden. Te meer ook omdat we bij andere huwelijken waar wij afgelopen jaar te gast waren het gemis van Annegien helaas hebben ervaren. Zowel wat betreft inhoud als programma, en dat is zó jammer. Trouwen mét Annegien biedt namelijk heel veel.
In ons geval hebben wij de juiste diepgang weten te vinden. Omdat wij al lang samen waren en inmiddels twee kinderen hadden was het een mooie exercitie om met hulp van Annegien te formuleren waarom we juist wilden trouwen. Dit heeft de periode richting onze dag bijzonder, intens en zeer dierbaar gemaakt. Dankzij Annegien hebben wij de rust kunnen vinden om hier bewust over na te denken. Het lijkt namelijk een vanzelfsprekendheid, maar dat is het allerminst.
Tijdens de ceremonie, toch het belangrijkste onderdeel van de dag, is dit mooi naar voren gekomen. Precies naar onze wens was er een optimale balans tussen diepgang, humor, sprekers en muziek. Alles op een heel mooie, leuke en eigen wijze geleid door Annegien. We hebben na afloop dan ook zoveel mooie reacties ontvangen.
De dag zelf is mede dankzij Annegien perfect verlopen. Ze helpt je om het programma scherp te krijgen en te visualiseren waar eventuele knelpunten zitten. Dankzij haar ervaring weet Annegien hoe je de dag soepel en vlekkeloos kunt laten verlopen.
In korte tijd hebben wij met Annegien een bijzondere band opgebouwd waarbij veel wordt gedeeld en er het volle vertrouwen in elkaar is. Hierdoor waren wij als ‘leidend voorwerp’ goed ontspannen op de dag zelf en konden ook wij ervan genieten. Eigenlijk is het geen keuze en moet je gewoon trouwen mét Annegien, dat maakt de beleving voor bruidspaar en genodigden simpelweg subliem.

Lodewijk en Nina, december 2019

Stel je vraag
Snel contact?
Ik ben benieuwd wat je vraag is!