Geboorte vieren

Blijdschap, verwondering, dankbaarheid die je wilt vieren, samen met anderen.
In een doopdienst of bij je thuis, in de natuur of waar dan ook. Ingevuld op een manier die precies past bij wat jullie als ouders hopen, willen en wensen voor je kind.

De ceremonie zal natuurlijk een vrolijk karakter hebben. Er is ruimte voor inbreng van de ouders, voor muziek, bijvoorbeeld van familie, voor samen zingen, voor creativiteit, of voor wat we ook maar bedenken. Zodat het helemaal jullie ritueel wordt, dat gaat over de essentie van wat jullie willen vieren.

Ervaringen

Meer ervaringen over geboortevieringen lezen >>>

Of vraag om informatie: 035 - 693 20 52, info@ritualiter.nl

Het voelde als een warm bad.

Mogen we je nogmaals zeer hartelijk danken voor de prachtige dienst en doop die je afgelopen zondag in de Remonstrantse kerk in Rotterdam hebt geleid. We hebben er echt van genoten, het voelde als een warm bad. De jongens hebben er op school nog uitgebreid over verteld. En ook de aanwezige familieleden waren allen zeer lovend over de dienst, hoe alles bij elkaar leek te komen, hoe je onze input tot een geheel hebt gesmeed, hoe je deze hebt geïnterpreteerd en tot een nieuw en prachtig geheel samen hebt gesmeed, waar wij ons zeer goed bij voelden. Prachtige vondst: Dare to be a Daniel. Complimenten. Dank dat je ons de gelegenheid hebt gegeven om het zo te doen, in onze ‘eigen’ stad.

Emily en Justus

Ook voor niet-gelovigen

Wij zijn beide gelovig en wilden ons zoontje graag laten dopen. Maar we wilden ook dat het een ceremonie zou worden die iedereen aanspreekt, ook de niet-gelovigen onder ons (en dat waren er veel). We kozen voor een "alternatieve" locatie, een boerderij, en hadden hier een prachtige ceremonie met alle mensen die ons lief zijn. Annegien heeft ons heel goed begeleid in de periode voor de doop. Ze gaf tips, ideeën en suggesties maar uiteindelijk was het onze beslissing en keuze wat we hier mee deden. Hierdoor hebben we een ceremonie gehad die exact was zoals als wij het graag wilden. Van alle aanwezigen hebben we achteraf complimenten ontvangen, over de vormgeving van de ceremonie maar zeker ook over de manier waar op Annegien hierin voor ging. Ze wist iedereen aan te spreken. Bedankt!

Henk en Tamara, mei 2018