Persoonlijk, verbindend en betrokken – Annegien als coach voor een Babs

Hoe leuk is het en hoe vereerd voel je je als je door je nichtje en haar aanstaande gevraagd wordt om hun Babs te worden. Maar dat roept ook direct de vraag op… wat houdt dat precies in, wat betekent dat nou en wat komt daar allemaal bij kijken? En: hoe maken we samen de huwelijksceremonie tot iets heel persoonlijks en feestelijks? Annegien bleek een echte rots in de branding. Samen met het bruidspaar hebben wij eerst een zeer informatieve en prettige bijeenkomst gehad om over ‘het huwelijk’ te praten en over de inhoud van de ceremonie (de beloften, ‘het draaiboek’, de wettelijk verplichte teksten, de rol van de getuigen etc.). Dit gesprek gaf ons de diepgang waar we naar zochten en bood een prachtige start voor de verdere voorbereidingen

Het prachtige weer, de leuke locatie, de aanwezigheid van blije lieve familie en vrienden waren belangrijke ingrediënten van deze speciale dag, maar de ceremonie zelf was écht het hoogtepunt.
De zeer persoonlijke verhalen van de getuigen, de toespraak en het gedicht van de (schoon)moeder, de prachtige live gezongen muziek maar met name de zeer persoonlijke beloften van het bruidspaar gaven de ceremonie een intiem tintje, bezinning en een personal touch. De Liefde was gedurende de gehele ceremonie voelbaar!

De vele jaren ervaring, de praktische ‘tips & tricks’ (en soms kritische noot!) van Annegien waren zeer waardevol en leidden tot de persoonlijke en verbindende ceremonie die we wensten.

Ook de betrokkenheid van Annegien gedurende de voorbereidingen is prijzenswaardig. Zelfs tijdens haar vakantie in Amerika was zij via e-mail bereikbaar om de gehele tekst voor de ceremonie te reviewen en van onderbouwend commentaar te voorzien. Mijn taak als Babs om ‘het verhaal van de ceremonie rond te maken’ is door Annegiens prettige en deskundige begeleiding volledig geslaagd. En daardoor heb ik mijn rol als Babs glansrijk kunnen waarmaken!

Lieve Annegien, het was een waar genoegen om dit samen met jou te mogen doen, nogmaals heel veel dank! Ik raad Annegien iedere Babs to be aan!

 

Liesbeth (en bruidspaar Jolien en Dave), februari 2020

Stel je vraag
Snel contact?
Ik ben benieuwd wat je vraag is!