Grote toegevoegde waarde – makkelijk om je bij Annegien open te stellen.

Annegien, bedankt voor het fijne en bijzondere voorbereidingsproces dat je met ons hebt doorlopen, we hebben hier hele mooie herinneringen aan!
In de voorbereidingen op ons voorgenomen huwelijk hadden we een reeks vragen over de invulling van onze grote dag. Wij kenden Annegien al vanuit onze familiekring en vonden haar bereid om een oriënterend gesprek met ons hierover te hebben. Annegien heeft een hele natuurlijke en ontspannen manier van praten, waardoor het erg makkelijk is om jezelf open te stellen. Op basis van ons eerste gesprek hebben we ervoor gekozen om Annegien zowel ons burgerlijk als ons kerkelijk huwelijk te laten sluiten, met als mooie bijkomstigheid dat beide ceremonies in perfecte harmonie waren.
Verspreid over een periode van een aantal maanden spraken we een paar keer met Annegien over wat het huwelijk voor ons betekent en hoe we onze huwelijksdag voor ons zagen. Steeds stuurde Annegien ons met ‘huiswerk’ op pad, wat deze voorbereidingsperiode een extra diepgang gaf. Samen praat je ook over hoe je de zaken voor je ziet, maar nu werden we ‘gedwongen’ ons naar elkaar meer uit te spreken over het waarom. Dat hebben we beide als een grote toegevoegde waarde ervaren.
Uiteindelijk was onze huwelijksdag daardoor perfect, precies zoals we het ons hadden gewenst. Doordat we alles al eens met Annegien hadden doorgenomen en we wisten dat alles in goede handen was, hadden wij een enorm gevoel van rust en konden we alles over ons heen laten komen. Beide ceremonies waren enorm persoonlijk en ook onze vrienden en familie voelden zich erin thuis. Een groter compliment kun je niet krijgen!

Tim & Riemke

Stel je vraag
Snel contact?
Ik ben benieuwd wat je vraag is!