De Ceremonie was al begonnen voor ons huwelijk

De ceremonie die ons officieel verbond als man en vrouw heeft ons dieper geraakt dan we ooit gedacht hadden. De rust en de overtuiging, de kracht van de woorden en muziek van onze familie en vrienden. De coherentie die dit samenbracht tot één onvergetelijke gedachte. Maar vooral omdat we de rust hadden gekregen om alles tot ons te kunnen nemen. Omdat de ceremonie voor ons eigenlijk al veel eerder was begonnen.
In de voorbereidingen heeft Annegien ons in de spiegel laten kijken en wezenlijk doen begrijpen waarom we met elkaar wilden trouwen en waarom we dit wilden delen met onze familie en vrienden. Dit liet ze ons vertalen in een ceremonie die precies bij ons paste. Door de juiste vragen te stellen en er op te sturen onze gedachtes ruim voor het huwelijk scherp te hebben, konden we dit in alle rust doen.
Juist daardoor konden we tijdens de ceremonie alle voorbereidingen loslaten en ons laten verrassen door de mooie woorden en muziek van onze familie en vrienden, harmonisch samengebracht door Annegien. Achteraf beseften we dat tijdens dat uur ook de basis werd gelegd voor het succes van de rest van onze huwelijksdag.

Heel veel dank Annegien!
Madeline & Diederik-321

Madeline en Diederik

Stel je vraag
Snel contact?
Ik ben benieuwd wat je vraag is!